Björkedal Gård Björkedal Gård

Paket

Cykel- & Vandringspaket återkommer 2019

Välkommen att uppleva vår fantastiska natur genom vandringar på några av vandringslederna (Dalumsleden och Redvägsleden) som ligger ett stenkast från Björkedal, eller varför inte göra en cykelutflykt i den genuina svenska landsbygden.

Vi erbjuder cykel- och vandringspaket samt weekendpaket med svampplockning under hösten.  Mer information om paketens innehåll och priser samt bokning sker via Outdoorsupport, https://www.outdoorsupport.se/paket/

Upplev den charmiga landsbygden och kulturminnen på en cykeltur runt i omgivningarna. Om du föredrar att cykla så finns här bl.a. Ätradalsleden. Av ledens 197 km är 146 km bilfri banvall och resten på naturskön landsväg som slingrar sig genom naturreservat, öppna landskap, milsvida skogar och ljuvliga sjöar.

I närheten finns vackra Baktrågens naturreservat och mysiga Basta kvarncafé. Om ni vill cykla en kortare dagstur går det också bra att utgå från oss. Här finns flera natursköna grusvägar som man kan cykla i ”Änglagårdsland”, ni kan också cykla en bit av banvallen till det populära utflyktsmålet Ekehagens forntidsby, en utmärkt familjeutflykt då cykelvägen dit är helt bilfri.

Björkedal ligger i Ulricehamns landsbygd, i Västsveriges inland. Här bor du mitt i naturen i en rogivande miljö nära naturreservat, cykel- och vandringsleder.

Boka direkt på nätet via www.outdoorsupport.se eller mejla oss din förfrågan till info@bjorkedalgard.se

Datum för nästkommande Cykel och vandringspaket: nya datum blir till våren 2019

Pris: från 1 445 kr/pers