Björkedal Gård Björkedal Gård

Boende

Bo en eller flera nätter med naturen alldeles inpå knuten. Här finns möjlighet att njuta av stillhet och tystnad. Till oss är er familjemedlem hunden också välkommen. Här kan ni ta härliga promenader och cykelturer. Har ni tur kanske ni får se en älg eller rådjur, har ni riktigt tur se skymten av ett lodjur.

Våra gästrum är alla utrustade med sköna sängar och egen wc/dusch. Vi har dubbelrum och familjerum (dubbelsäng + bäddsoffa), vissa rum har även möjlighet till extrasängar. Några av rummen är även utrustade med kylskåp, micro och vattenkokare. Alla våra rum är rökfria.

Huvudbyggnaden är den gamla ladugården som är varsamt renoverad för att bibehålla den gamla atmosfären och består av kök, matsal, konferens-och sällskapsrum, samt familjerum för övernattning. Övriga övernattningsrum ligger i anslutning till själva huvudbyggnaden.

Frukost och mat
Frukost ingår i priset. Vid sällskap om minst 6 personer kan även övriga måltider förbeställas. I vissa av våra paketerbjudande ingår övriga måltider. Se specifikt paket för mer information.

Pris
Priserna är inkl. frukost och lakan. Barnsäng (spädbarnssäng) kan lånas. För hund tillkommer en engångskostnad på 350 kr.

Rum                                 Pris
Familjerum                    1 095 kr/natt
Dubbelrum                       825 kr/natt
Tvåbäddsrum 2 pers          825 kr/natt
Tvåbäddsrum 1 pers          650 kr/natt

Tillval – måste förbokas
Bastu 2 tim                 600 kr     max 6 pers
Badtunna 2 tim         1 200 kr     max 6 pers
Badtunna & bastu     1 600 kr

Betalning
Endast kort eller Swish.
Swish nr: CambiaMentor AB 123 690 54 18